Chichester University

Client: Chichester University
Project: Common Rooms and Study Spaces
Client: Gilltown Ltd
Completion Date: August 2018
Contract Value: Undisclosed

We were asked by our Clients at Gilltown LTD to create a brand new social space for Students at Chichester University for their multi million pound development. They wanted a design that was on trend and would have longevity, with design elements that would capture the imagination.

We created designs for the Common Room, Study room and Cinema Room. All with surprise design elements such as a bespoke book installation over the walls in The Study Room, wall sign boxes and barn doors in the Cinema Room and Decorative sash windows in The Common Room. The overall look and feel became soft industrial and chic coupled with comfortable spaces for formal and informal gatherings and study for the students.

Project Requirements:

  • Interior Design
  • Specification of FF & E
  • Project Management